Zarząd Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” uprzejmie informujemy, że w dniu 26.06.2020 r. o godz. 14.00, w siedzibie Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”, przy ul. Lubelskiej 36B, odbędzie się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”.

4. Przedstawienie sprawozdania z działalności Zarządu Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” za rok 2019.
  5. Przedstawienie sprawozdania z działalności Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” za rok 2019.
  6. Przedstawienie sprawozdania z działalności Rady Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” za rok 2019.
  7. Przedstawienie sprawozdania finansowego Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza                    i Leśnym Szlakiem” za rok 2019.
  8. Głosowanie nad uchwałą nr 1/2020 w sprawie zatwierdzenia sprawozdania z działalności Zarządu Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” w roku 2019.
  9. Głosowanie nad uchwałą nr 2/2020 w sprawie udzielenia absolutorium Zarządowi Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”.
  10. Głosowanie nad uchwałą nr 3/2020 w sprawie przyjęcia sprawozdania finansowego Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” za rok 2019.
  11. Przedstawienie planu pracy Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” na rok 2020.
  12. Głosowanie nad uchwałą nr 4/2020  w sprawie przyjęcia planu pracy Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” na rok 2020.
  13. Przedstawienie założeń oraz dotychczasowych prac nad międzynarodowym projektem współpracy realizowanym przez LGD.
  14. Przedstawienie założeń oraz dotychczasowych prac nad projektem współpracy dotyczącym rozwoju turystyki rowerowej realizowanym przez LGD.
  15. Przedstawienie stanu realizacji Lokalnej Strategii Rozwoju Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” na lata 2014-2020.

Leszek Zieliński

Projekty dokumentów: