Zarząd Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” uprzejmie informujemy, że w dniu 7 lutego 2020 r. o godz. 15.00, w siedzibie Lokalnej Grupy Działania w Lubartowie, przy ul. Lubelskiej 36B, odbędzie się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”.

4. Przedstawienie proponowanych zmian w Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2016-2022.
  5. Przedstawienie proponowanych zmian w składzie Rady LGD w związku z rezygnacją członków Rady z pełnionych funkcji.
  6. Głosowanie nad uchwałą nr 1/2020 w sprawie przyjęcia zmian w Lokalnej Strategii Rozwoju Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”.
  7. Głosowanie nad uchwałą nr 2/2020 w sprawie przyjęcia zmian w składzie Rady Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”.

Pliki do pobrania:

Leszek Zieliński