Zarząd Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” uprzejmie informujemy, że w dniu 14.12.2018 r. o godz. 14.00, w siedzibie Gminnej Biblioteki Publicznej w Firleju, przy ul. Kościelnej 4, odbędzie się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”.

4. Przedstawienie aktualizowanych elementów Lokalnej Strategii Rozwoju Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem” .
  5. Głosowanie nad uchwałą nr 11/2018 w sprawie przyjęcia zmian w Lokalnej Strategii Rozwoju Stowarzyszenia LGD „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”.
  6. Przedstawienie zmian w Lokalnych kryteriach wyboru operacji i operacji własnych.
  7. Głosowanie nad uchwałą nr 12/2018 w sprawie przyjęcia zmian w Lokalnych kryteriach wyboru operacji i operacji własnych.
  8. Przedstawienie zmian w Procedurze wyboru i oceny operacji i operacji własnych.
  9. Głosowanie nad uchwałą nr 13/2018 w sprawie przyjęcia zmian w Procedurze wyboru i oceny operacji i operacji własnych.
  10. Przedstawienie zmian w Regulaminie Rady Lokalnej Grupy Działania.
  11. Głosowanie nad uchwałą nr 14/2018 w sprawie przyjęcia zmian w Regulaminie Rady Lokalnej Grupy Działania.

Informujemy, że materiały  na Walne Zebranie Członków dostępne będą do wglądu w Biurze Lokalnej Grupy Działania, przy  ul. Lubelskiej 36B w Lubartowie i na stronie internetowej LGD (www.lgdlubartow.org.pl) na 7 dni przed terminem  obrad Walnego Zebrania Członków Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Działania „Doliną Wieprza i Leśnym Szlakiem”.

Wioletta Wierzbicka

Materiały na walne: